Skicka en ansökan

Hur kösystemet, intagning och ansökan fungerar hittar du under ansökningssidan. Du är givetvis välkommen att höra av dig med frågor!

6-9

Hemklassrum och skåp. Fruktbuffé och café. Vara del i ett kollektiv, men ändå våga hävda sin åsikt och rätt.
På tredje planet huserar årskurs 6-9, men vissa specialsalar finns utspridda på andra ställen i huset. Här finns 100 elever och 11 pedagoger. Årskurs 6 har en egen korridor, där man i lugn och ro kan växa in i skollivet.

Vi gör spännande experiment i vår labbsal och lagar god mat i hemkunskapen. Vi spelar in musik i vår musikstudio och skapar fritt och kreativt i vår bildsal. Som elev kan du välja mellan textilslöjd och trä- och metallslöjd, likaså mellan tyska och franska.

Skoldagen hålls samman, givetvis med raster, men utan håltimmar . Det finns alltid många vuxna att fråga om hjälp.  Din mentor följer dig i fyra år. Vårt mål är att tillsammans med dig och dina föräldrar skapa bästa möjliga förutsättningar för gemenskap, lärande och utveckling.På Svettpärlan vill vi nämligen att alla elever ska lyckas - på sitt eget sätt. Det handlar inte i första hand om att bli Sveriges nästa stora stjärna. Det handlar om att bli stjärna i sitt eget liv.

Träffa lärarna
i årskurs 6-9

Målet med vår idrotts- och hälsoprofil är att vara en hälsofrämjande arena i vardagen. Läs mer under
Om skolan

Svettpärlan
Högholmen, 371 54 Karlskrona 
skolan@svettparlan.se Tel 0455-618801